Even voorstellen: Lia Kleuskens

Even voorstellen: Lia Kleuskens

Lia Kleuskens loopt stage bij Mukomeze. We zijn erg blij met haar bijdrage aan het werk van de stichting. Hierbij stelt zij zich voor.

Ik heb een bachelor in psychologie en ben nu bezig met een pre-master in Conflictstudies and human rights. Ik kwam voor het eerst in aanraking met stichting Mukomeze na het lezen van het boek The men who killed me. Dit boek greep me ontzettend aan en motiveerde me om me verder te verdiepen in het onderwerp. Tijdens een summerschool afgelopen zomer met het onderwerp Human trafficking and sexual violence in conflict: achievements, challenges and ways forward heb ik Anne-Marie en Eefje ontmoet en zij inspireerden me met hun ervaringen die ze daar deelden. Tijdens de summerschool ben ik ook meer te weten gekomen over het werk van Mukomeze en begon het bij mij te kriebelen: ik wilde heel graag onderdeel uitmaken van deze stichting.

Lia Kleuskens

De aankomende tijd zal ik Martine ondersteunen in de social media-werkzaamheden. Ook ga ik me bezighouden met het opzetten van een onderzoek naar de empowerment van de vrouwen die worden geholpen in het sponsorprogramma. Ik merk dat ik veel kan leren van de andere bestuursleden en de werkwijze van Mukomeze en heb dan ook veel zin in de rest van stageperiode!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *