Even voorstellen: Christine van Noort als nieuw bestuurslid van Mukomeze

Even voorstellen: Christine van Noort als nieuw bestuurslid van Mukomeze

We hebben een nieuw bestuurslid: Christine van Noort! Wie is zij?

Christine leerde Mukomeze voor het eerst kennen in 2009 tijdens de 15e herdenking van de Rwandese genocide op de Universiteit van Tilburg, waarbij ook het boek ‘The Men Who Killed Me’ werd gepresenteerd. In december 2009 werd zij een van onze vaste vrijwilligsters. Inmiddels heeft zij tweemaal Rwanda bezocht, voor een periode van vijf weken in 2014 en in juni van dit jaar met de georganiseerde Mukomeze-reis. Christine gaat de coördinatie van de sponsorschappen van Anne-Marie overnemen en zal daarnaast Pinar ondersteunen met de PR.

In het dagelijks leven is Christine jurist bestuursrecht bij Yacht, waarbij zij door het hele land gedetacheerd zit. Zij houdt van lezen, koken, bakken, wandelen en spelletjes spelen.

Christine zelf is dolgelukkig met haar nieuwe functie als bestuurslid. Christine: ‘Na tijdens mijn studie jarenlang de geweldige verhalen over Rwanda te hebben gehoord van Mukomeze bestuursleden, kreeg ik in 2014 na mijn afstuderen de kans om voor langere tijd naar Rwanda te gaan. Wat een prachtig land en wat een geweldige mensen. Ik werd helemaal verliefd. Ik ben blij dat Mukomeze mij de kans geeft om deze band nog verder uit te diepen en iets (terug) te doen voor de vrouwen van Rwanda.’

Welkom Christine!

Eén gedachte over “Even voorstellen: Christine van Noort als nieuw bestuurslid van Mukomeze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *