Ontmoet onze sponsoren: Saskia Lavrijssen en Jeroen Heijmans

Ontmoet onze sponsoren: Saskia Lavrijssen en Jeroen Heijmans

Mukomeze geeft graag het woord aan onze sponsoren om hen te laten vertellen waarom zij besloten een vrouw in Rwanda financieel te steunen.

“We hebben besloten om Marie Odette via stichting Mukomeze te sponsoren omdat we diep waren geraakt door de gebeurtenissen in Rwanda. Van dichtbij hebben we gezien hoe bestuursleden van Mukomeze zich meer dan 100 procent inzetten om te zorgen dat de juiste hulp bij de juiste mensen terechtkomt. Door een vrouw financieel te steunen kunnen wij het verschil maken. Marie Odette kan voor haarzelf en de kinderen zorgen. De kinderen kunnen naar school en aan de toekomst van Rwanda bouwen. Het is fijn om iets te kunnen betekenen voor dit gezin. Hoe meer sponsors, hoe beter. Door een betere toekomst te geven aan de mensen van Rwanda, kunnen verschrikkelijke gebeurtenissen zoals die uit het verleden het beste worden voorkomen.”

Sponsoren Saskia Lavrijssen en Jeroen Heijmans (Nederland)

Ook interesse om een vrouw in Rwanda te sponsoren voor €30 per maand? Ga dan naar onze sponsorschappen-pagina of mail ons op info@mukomeze.nl.

Liever een eenmalige donatie overmaken? Dat kan ook via de rode button op onze site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *